PC’nin sevilen korku oyunu, konsola 2 kat zamlı geliyor!

Kinetic Games ilk olarak 2020 yılında çıkış yapan korku temalı Phasmophobia için önemli gelişmeler sağlayacak. Oyunun konsol sürümü için tarih veren şirket, PlayStation VR2 dahil olmak üzere tüm platformlara gelmeyi planlıyor. Ancak Phasmophobia fiyatı aynı zamanda zamlanacak.

Phasmophobia fiyatı 2 kat zamlanıyor

Geliştirici Kinetic Games, yaptığı açıklamada PlayStation VR2 (PSVR2) sürümünün beklenenden daha zor olduğunu ifade etti. Bu kapsamda lansmanı Ekim 2024’e ertelediğini söyledi. Oyunun ilk olarak Ağustos 2023’te PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PSVR2’ye çıkması planlanıyordu.

Kinetic Games aslında beklenmedik durumlar yaşadı. Geçtiğimiz aylarda ofiste yaşanan bir yangının ardından öngörülemeyen sorunlarla boğuştu. Oyunu bu yüzden VR için optimize etmekte zorluklar yaşadı. Stüdyo; Maple Lodge Campsite haritasını VR’da düzgün çalışması için sıfırdan tamamen yeniden tasarladı.

Oyun yeni platformlara gelmesiyle birlikte fiyat güncellemesi de görecek. Geliştirici şirket, PC, Xbox Series X/S ve PlayStation 5 için fiyatlandırmayı 20 dolara yükseltecek. Oyunun şu anda Steam‘de 7.8 dolardan satıldığını belirtmek gerekiyor.

Ekim 2020’de tanıtılan oyun, o dönemden beri popülerliğini artırmaya devam ediyor. Gelecek olan her güncellemeyle de oyuncu çekmeye devam edecek gibi duruyor. Ayrıca yeni özellikler de alacak. Bunlar arasında tek oyunculu mod, hava durumu efektleri ve daha fazla korku teması bulunuyor.

Konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir